Massatge Tailandès

massatge tailandes lleida
IMG_2212

El massatge tailandès ajuda als esportistes a millorar la flexibilitat i equilibrar els grups musculars per tal de poder realitzar entrenaments més intensos i alhora reduir el risc de lesió.

Millora esportivament incloent a la teva rutina el massatge Tailandès. 

Podem parlar de tres tipus diferents de massatge tradicional:

  • Tailandès «nuad bo rarn«: és un massatge relaxant a base de pressions i estiraments suaus que va des dels peus fins al cap. Es pot realitzar amb quatre posicions: boca amunt, de costat, boca terrosa i assentat. La duració va des d’una hora fins a dues o tres hores…
  • Terapèutic: és molt més profund i es treballa la zona amb dolor amb més intensitat, pressions més fortes i estiraments més llargs.
  • Energètic: en aquest massatge treballem les deu línies energètiques «sen sib» a base de presions.  En l’activació d’aquestes liníes energètiques treballem els òrgans interns influint sobre els processos físics, mentals i emocionals.

Calma, estira, millora la circulació i augmenta el rendiment…

IMG_2192
IMG_2175

Què és el massatge thai per esportistes: 

Als EEUU fa anys que s’està utilitzant el massatge tailandès en la preparació dels atletes d’èlit, ja que una de les claus per un bon rendiment esportiu és la flexibilitat del cos. 

Mantenir una musculatura amb total equilibri entre els grups antagonistes és una condició que fins els més entrenats atletes no hi arriben solament amb l’entrenament. Incloure el massatge tradicional tailandès com a part del seu entrenament ajuda als esportistes a assolir aquests estats ideals que els permetran realitzar entrenaments més intensius reduint el risc de lesió. 

Inclou el massatge Tailandès a la teva rutina i millora el teu nivell físic.

L’aplicació del massatge tailandès es fa mitjançant la pressió directa sobre el múscul amb els dits, les mans, els colzes, els genolls i els peus i alhora es fan estiraments per tal de estimular el sistema muscular i el sistema ossi. 

Es treballa sobre articulacions, nervis, lligaments i el sistema linfàtic donant com a resultat beneficis als cinc sistemes corporals fisiològics que us expliquem més a baix.

Calma, estira, millora la circulació i augmenta el rendiment…

Quins són els beneficis del massatge tailandès per al nostre cos?

En el Sistema circulatori millora la circulació de la sang, disminueix el ritme cardíac, augmenta la temperatura de la zona on s’ha fet massatge, incrementa la circulació limfàtica i redueix els edemes.

Al Sistema ossi-muscular incrementa la força muscular i la seva efectivitat. També alleugera la tensió muscular, eliminant les toxines de la massa muscular i relaxant els tendons, afavorint l’elasticitat, e incrementant la mobilitat que ens ajudarà a incrementar la flexibilitat de les articulacions tot reduint la rigidesa d’aquestes.

Estimula i millora l’activitat nerviosa i les sensacions reduint dolor, afavorint la recepció de sensacions de la pell i millorant la funció dels òrgans interns com ara l’estómac o el intestí, tots ells en el Sistema muscular.

En el Sistema respiratori millora la profunditat de respiració i la relaxació.

Finalment al Sistema digestiu augmenta l’elasticitat del tracte digestiu tot incrementant el moviment estomacal i prevenint i alleugerant la indigestió.

Per la ment, el massatge tailandès ofereix al receptor els més que coneguts efectes de relaxació total, reduint així l’estrès de les tasques diàries o d’un medi ambient agitat.

Descobreix com el massatge Thai t’ajuda a millorar les teves marques. Demana hora al 636 37 70 72.

no et deixis per després 

Obrir xat
1
Demana hora
Ei ara pots demanar hora per aquí! Vine i deixa't cuidar!