Clos Pons Thai Runners

Clos Pons Thai Runners

Clos Pons Thai Runners és un club familiar, tothom hi té cabuda. Fem activitats diverses tant per als més petits com per als més grans, tothom s’ha de sentir a gust.

L’activitat estrella dels més petits dels clubs és la cursa d’orientació per trobar el tió de Nadal, desprès el «caguem» i fem el dinar de Nadal tots junts. Altres activitats del club són «un dia al celler» on fem una activitat i desprès dinem tots junts, l’acampada de cap de setmana a l’estiu, la calçotada, el sopar de gala on es donen els premis a la lliga interna del CPTR -Clos Pons Thai Runners-, i moltes activitats més. 

Un dia a la setmana fan un entrenament conjunt amb el XaviThai on es treballen diferents aspectes claus alhora de trobar beneficis pels Runners com ara la força, la tècnica, els farlecks o canvis de ritme… Tot dependrà del moment de la temporada en el que es troben. En Xavi Thai és el entrenador del Club.

La comunicació al club es fa mitjançant grups de WhatsApp. Mitjançant aquest mitjà de comunicació us passem tota la informació que arriba i és d’interès per als socis. Alhora hi ha un altre grup de WhatsApp per si voleu comentar la informació, per si hi ha dubtes, consells o voleu quedar per entrenar. Així mateix la inclusió als grups de WhatsApp és opcional.

Tot atleta del club està federat per la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya).

Club Clos Pons Thai Runners és un club on tota la familia hi té cabuda.

Podeu trobar més informació del Club Clos Pons Thai Runners a la seva pàgina de Facebook.

EL PRÒXIM MES T’ARREPENTIRÀS DE  NO HAVER COMENÇAT A ENTRENAR AVUI

Obrir xat
1
Demana hora
Ei ara pots demanar hora per aquí! Vine i deixa't cuidar!